Al onze producten worden gratis verzonden!

 

De levertijd van deze producten bedraagt momenteel 1 werkdag.

 

Heb je interesse in een product dat niet op voorraad is? Laat het ons weten via het contactformulier!

Uitverkocht

Press toy flower Mushie

€ 13,99
Uitverkocht

Press toy flower Mushie

€ 13,99

De press toys van Mushie zijn gemaakt van 100% niet-giftige siliconen van voedingskwaliteit en zijn BPA- en ftalaatvrij, waardoor je baby er veilig van kan genieten. Deze toys bevatten unieke vormen en zachte kleuren! Om schoon te maken kan je ze best wassen met warm water, zeep en ze vervolgens door de lucht laten drogen. Dit speeltje in de vorm van een bloem moedigt de sensorische verkenning en de ontwikkeling van fijne motoriek aan met zijn eenvoudige ontwerp en zachte kleuren. Je kindje zal leren van het op de bubbels drukken en een zachte plof horen. Dit speelgoed is geïnspireerd op technologie en houdt de aandacht vast van baby's en oudere kinderen met eindeloze mogelijkheden om te spelen. Geschikt voor kindjes vannaf 10 maanden.

Uitverkocht

Mushie press toy cellphone

€ 13,99
Uitverkocht

Mushie press toy cellphone

€ 13,99

Met deze Mushie Fidget Toy Telefoon Blush kan je kindje zich urenlang vermaken! De telefoon is voorzien van een eenvoudig ontwerp met rustige kleuren. Door het zachte materiaal is de telefoon eenvoudig vast te houden met kleine kinderhandjes. Verder is de fidget toy ook geschikt voor spanning of stress bij oudere kinderen of volwassenen. Het geluid wat vrij komt bij het indrukken van de knopjes geeft een rustgeven geluid. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Eigenschappen:

  • - Gemaakt van 100% siliconen
  • - BPA-vrij
  • - Draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje
  • - Vermindert stress en spanning
Uitverkocht

Mushie press toy paint palette

€ 13,99
Uitverkocht

Mushie press toy paint palette

€ 13,99

Dit speelgoedverfpalet is gemaakt voor kleine handjes en stimuleert de zintuiglijke verkenning van kleuren, vormen en beweging en de ontwikkeling van de fijne motoriek, want je kind drukt de siliconen 'verf' in en met een zachte plop weer terug.

Dit speeltje is geïnspireerd op kunst en handwerk en geeft je kleintje eindeloos speelplezier. Het siliconen is van voedingskwaliteit en net als het plastic frame een BPA-vrij.

  • Afmetingen: 15 x 11 x 1 cm
  • Materiaal: BPA/PVC/ftalaat-vrij, siliconen van voedingskwaliteit
  • Gebruik: Om schoon te maken, wassen met warm zeepsop en aan de lucht laten drogen.
  • Leeftijd: vanaf 10 maanden
Sale!

Mushie sippy cup

€ 15,95 € 10,95
Sale!

Mushie sippy cup

€ 15,95 € 10,95

Na het flesje is het tijd voor deze siliconen tuitbeker. De flexibele kinderbeker met afneembare tuit helpt kinderen bij het oefenen van de eerste zelfstandige slokjes. 

Materiaal: 100% food-grade siliconen; vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gebruik: geschikt voor de vaatwasser en magnetron (tot 175 graden celsius) 

Uitverkocht

Tandenborstel Mushie

€ 7,95
Uitverkocht

Tandenborstel Mushie

€ 7,95

Komen de eerste tandjes van je baby door? Begin dan met poetsen met de baby tandenborstel sand en blush van Mushie & Co.

 

Door al vanaf het begin te poetsen bescherm je de tanden en kiezen en maak je van poetsen een gewoonte voor de toekomst. Deze vingertandenborstel is 100% BPA-vrij en chemicaliënvrij! Gemaakt van food-grade siliconen, helpen de bultjes op de rug bij pijnlijk tandvlees, terwijl de borstelharen aan de voorkant de tanden van je baby schoon houden. Je ontvangt de borstels in een set van twee stuks. Tip! één voor baby om vast te houden en één voor ouder om op baby te gebruiken. Maak de borstel schoon door warm water te gebruiken.