Al onze producten worden gratis verzonden!

 

De levertijd van deze producten bedraagt momenteel 1 werkdag.

 

Heb je interesse in een product dat niet op voorraad is? Laat het ons weten via het contactformulier!

WAT EEN MAN! - Deze mannelijk gevormde lichaamsvaas is zo leuk om naar te kijken. Ook zonder iets erin: de bodyvaas rockt je interieur.

Belangrijke kenmerken:

- Gemaakt van keramiek

- Formaat: 15x9x24

Stylingadvies: Nog een paar droogbloemen en deze manvaas straalt!

UW KAARTJE ALSJEBLIEFT Dieren maken het leven leuker en speelser en brengen een glimlach op ons gezicht. Deze gouden olifant kaarthouder is heel populair en geven hem graag de kaarten in handen. Hiermee heb je een hele originele gouden kaarthouder gevonden. Welke kaart of foto doe jij in de olifant zijn rug?

Belangrijke kenmerken:
- Gemaakt van polyresin
- Afmeting:

Styling tip: Plaats een quote in de olifant kaarthouder om je ergens aan te herinneren of je te laten glimlachen.

UW KAARTJE ALSJEBLIEFT Dieren maken het leven leuker en speelser en brengen een glimlach op ons gezicht. Deze gouden panter kaarthouder is heel populair en geven hem graag de kaarten in handen. Hiermee heb je een hele originele gouden kaarthouder gevonden. Welke kaart of foto doe jij in de panter zijnn rug?

Belangrijke kenmerken:
- Gemaakt van polyresin
- Afmeting:

Styling tip: Plaats een quote in de panter kaarthouder om je ergens aan te herinneren of je te laten glimlachen.

WHO LET THE DOGS OUT? · Woof woof! Wie is er niet dol op deze leuke hondjes? Dit ballonvormige hondenornament brengt wat vrolijkheid in je interieur en hij zal je zeker laten glimlachen! Styling advies: Zet dit ballonvormige hondenbeeldje op een stapel boeken om hem een ​​podium te geven.

Details

  • Afmetingen: 24 x 9 x 14 cm
  • Kleur: goud
  • Materiaal: keramiek

We houden van quotes en kaarten: het is gewoon kunst. De kaarten zijn de finishing touch voor je interieur en de leukste post die je naar iemand kunt sturen. 

LIGHT MY FIRE - Een eettafel zonder kandelaars is een eettafel zonder ziel. Deze scandische dip dye kandelaar straalt dubbel!

Belangrijke eigenschappen:

- Gemaakt van dolomiet-

Formaat: 7,5x7,5x10,5Styling

Home de Cologne: choose a mood, choose happiness. We have combined our favorite moods combined with our favorite perfumes. These reed diffusers are not only fashionable to look at, they also smell fantastic! We have created the folowing fragrances:

- Morning Boost: which smells like fresh laundry

- Day dreaming: with a touch of flowers

- Go Sparkle: a mix with amber

- Solid as a Rock: a warm fragrance with a scent of wood

- Warm memories: perfumed version of warm appelpie

- Wild & Free: just the perfect perfume

 

Sparkling Night - Luxueuze douchegel met de geur van muguet en bergamot voor een super fris gevoel na het douchen.

Uitverkocht

Geurstokjes Morning dawn Liet&Joliet

€ 24,95
Uitverkocht

Geurstokjes Morning dawn Liet&Joliet

€ 24,95

De prachtige limited edition geurstokjes hebben een heerlijke geur van witte thee.

De prachtige limited edition geurstokjes zitten in een mooie elegante fles en hebben een heerlijke luxe geur.

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Warm Cashmere en brandt ca. 50 uur. Afmetingen: 135 x 90 mm.

 

Warm Cashmere 
Deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille. Dit is zonder twijfel de warmste mengelmoes van onze favoriete ingrediënten.

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Fresh Cotton en brandt ca. 50 uur. Afmetingen: 135 x 90 mm.

 

Fresh Cotton
Deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille. Dit is zonder twijfel de warmste mengelmoes van onze favoriete ingrediënten.

Amber geurblokjes

€ 4,95

Amber geurblokjes

€ 4,95

Deze heerlijk geurende blokjes geven een betoverende geur aan elke gewenste ruimte in je huis, winkel, salon, kledingkast of kantoor. 

In je kledingkast kun je de geurblokjes in een zakje tussen de kleding hangen of neerleggen op een schaaltje (let op, de wax kan vlekken op kleding geven).
Je kunt de geurblokjes op een mooi schaaltje in een gewenste ruimte plaatsen.
Een klein stukje van een amberblokje kan ook in een wax/geurbrander worden gebruikt.
Als je het geurblokje wilt gebruiken als lichaamsparfum, dan kan je het geurblokje over de huid wrijven.
Wat ook lekker ruikt, is als je een beetje schaafsel van het amberblokje in je stofzuigerzak doet, zodat de heerlijke geur wordt verspreid tijdens het stofzuigen.
Wij adviseren om de geurblokjes NIET in de auto te gebruiken aangezien de blokjes kunnen smelten door de hitte.

 

Onze geurblokjes worden geleverd in een organza zakje.

Deze mooie kaars is uit de exclusieve, World Wonders collectie. Een collectie als eerbetoon aan onze planeet; de aarde. De collectie bestaat uit 7 geuren, gebaseerd op het mooiste plekje van 1 van de 7 continenten. 

Deze kaars hoort bij het continent World en de geur is gebaseerd op de Grand Canyon (US). De geur is omschreven als een gevoel en wanneer u de kaars brandt, waant u zich in dit mooie UNESCO World Heritage gebied. 

De geur is met zorg door My Flame ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk en bestaat uit de beste kwaliteit essentiële oliën en aromastoffen. De geur omschrijven wij als volgt:

A majestuous canyon with steep orange-red peaks carved by the Colorado river. You stand on the ridge while watching the sunrise and view the beautiful colors in the canyon walls caused by different minerals. While you take in the view, you are mesmerized and overwhelmed by its magnificence.

 

NOTES: Musk  Roses • Tonka bean • Cedar

Maat: 80 x 85 mm
Branduren: ca. 50

 

Biologische kaarsen - Stoten geen roet af

 

Uitverkocht

Sojakaars Uncork & Unwind

€ 9,95 € 6,95
Uitverkocht

Sojakaars Uncork & Unwind

€ 9,95 € 6,95

Geur: warm cashmere
Deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille.

 

De kaars brandt circa 20 uur.

Deze geur is groen, fris en schoon. De perfecte spa-achtige geur! Een uitgebalanceerde geur van bamboe, bergamot, rode grapefruit, jasmijn, lilly en wilde grassen. 

De stokjes hebben ronde kanaaltjes die van onder naar boven lopen. De geurolie wordt hierdoor als het ware opgezogen. Een aantal uur na het plaatsen van de losse stokjes in de geurolie van het flesje zijn de kanaaltjes geheel gevuld en gaan de geurstokjes hun werk doen. De geurstoffen uit de geurolie verdampen op het oppervlak van de stokjes. Het omdraaien van de stokjes, zorgt tijdelijk voor een hogere geurafgifte.