Met een speendoekje kan een baby lekker knuffelen of spelen. Ook kan jouw baby de speen hierdoor gemakkelijk weer terugvinden als hij in de box of in het bedje ligt. Dit speendoekje is heerlijk zacht en heeft een afmeting van 26 cm.

 

Dit product mag met de hand worden gewassen. Je kunt het product niet strijken of in de droger drogen. 

Buitenkant: 100% polyester teddy. Binnenkant: 100% polyester fibre fill.

Deze bijtring kan je baby lekker in zijn mond stoppen om er op te sabbelen en te bijten. Bij doorkomende tandjes kan het extra fijn zijn om de bijtring voor gebruik in de koelkast te leggen (nóóit in de vriezer). De koude bijtring verdooft het vervelende gevoel op het tandvlees een beetje. Deze bijtring met oortjes van hydrofiel is verkrijgbaar in vier verschillende kleurtjes. Nougat, chestnut, roze en grijs. Voor je baby is elke vorm makkelijk te grijpen en vast te houden. Doorkomende tandjes kunnen er voor zorgen dat je baby zich minder lekker voelt. Ook niet zo gek natuurlijk: de tand wurmt zich een weg door het tandvlees en dat doet zeer of het geeft jeuk. Vaak zie je het ook wel in het mondje: een harde bobbel en rood of gezwollen tandvlees. Het is hard werken voor jouw baby! Om de pijn iets te verzachten is het voor jouw kleintje fijn om ergens op te bijten. Dat verlicht de druk op het tandvlees bij de doorkomende tandjes. Deze bijtring van natuurlijk rubber kun je gebruiken bij alle leeftijden en is veilig voor jouw baby vanaf 0 maanden.

Maak dit zachte speendoekje met het lusje vast aan de speen van je baby en de speen blijft vindbaar! Hiermee is zoeken naar een speen in de box, het bed of de kinderwagen verleden tijd. Geen nachtelijke escapades meer met lichten aan om te zoeken naar dat kleine speentje. Met het speendoekje grijp je de speen met één greep uit de hoek van het bed en je baby kan weer verder slapen.

Zodra je kindje wat groter is en het zelf kan grijpen en zoeken, is de speen dankzij dit knuffeldoekje makkelijk terug te vinden. Dus jij kan net wat vaker lekker op de bank blijven zitten of in bed blijven liggen. Enjoy!

Dit knuffeldoekje kan de hele dag met jouw baby knuffelen. Het velvet doekje is heerlijk zacht en heeft een lusje waarmee je hem ook aan de speen kan bevestigen. Zo raak de speen minder snel kwijt.

Zodra je kindje wat groter is en het zelf kan grijpen en zoeken, is de speen dankzij dit knuffeldoekje makkelijk terug te vinden. Dus jij kan net wat vaker lekker op de bank blijven zitten of in bed blijven liggen. Enjoy! Het cuddledoekje is in de vorm van een olifantje en van extra zacht velvetmateriaal waar je kindje heerlijk mee kan kroelen en knuffelen. 

De velvetstof is van 75% polyester en 25% katoen.

Wasbaar met de hand.

Sale!

De houten rammelaar van Baby's Only bevat een schattig gebreid olifantje waarin een klein belletje zit. Je kindje kan de houten ring goed vastpakken en ermee zwaaien zodat het belletje geluid maakt. Het gebreide olifantje voelt heel zacht aan waarmee je ook nog eens lekker kan knuffelen. Geniet van oneindig veel speelplezier met je baby.

Dit leuke speeltje heeft in het hoofdje een zacht belletje dat rinkelt wanneer ermee wordt gespeeld. Als jouw kleintje klaar is met spelen kan er lekker geknuffeld worden, want dit olifantje is gemaakt van zachte terry. Deze rammelaar is het perfecte kraamcadeautje!

Het diertje is gemaakt van 75% velvet met 25% katoen. De vulling is van 100% polyester fibre fill gemaakt. In het diertje zit een belletje.

 

Dit product kun je wassen op een handwas. Het product mag niet worden gestreken en niet in de droger worden gedroogd. Wassen met gelijke kleuren.

Sale!

Babygym speeltjes lama 4 stuks Jollein

€ 19,95 € 15,95
Sale!
Sale!

Babygym speeltjes lama 4 stuks Jollein

€ 19,95 € 15,95

Let's play and have some fun! Deze speeltjes kun je met een drukknoopje aan de babygym hangen. Het zijn mooie contrasterende kleuren, wat het interessant maakt voor jouw baby. Dol op deze lama's? Ze zijn ook als speendoekje, muziekmobiel en muziekhanger verkrijgbaar!

 

De speeltjes hebben de vorm van lama's in grijs en wit. De speeltjes voor aan de babygym zijn gemaakt van teddy polyester aan de buitenkant en  gevuld met polyester fibre fill. De lama's hebben een afmeting van 13 cm.

 

De toys kunnen op handwas worden gewassen op een temperatuur van maximaal 30 graden.

 

buitenkant katoen, vulling polyester fibre fill

Een baby kan zich uren vermaken met deze mooie babygym. Aan de babygym kun je de bijpassende speeltjes hangen. De kleurtjes en bewegingen vindt een baby fascinerend om te zien. Onder de houten babygym kun je een kleedje leggen zodat jouw baby comfortabel ligt.

 

Dit product kan afgenomen worden met een vochtige doek.

Sale!

Knuffelkonijn sense Baby's Only

€ 19,95 € 15,95
Sale!
Sale!

Knuffelkonijn sense Baby's Only

€ 19,95 € 15,95

Met het Baby's Only knuffelkonijn uit de Sense collectie kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Deze gebreide knuffel is ook heel geschikt als decoratie in de babykamer. De knuffel in de vorm van een konijn is gemaakt van stijlvol rib corduroy en heeft schattige lange oren. Dit knuffel is voorzien van een zachte vulling en een CE-markering, wat betekent dat dit knuffelbeest geschikt is als speelgoedknuffel.

Sale!

Knuffelbeer sense Baby's Only

€ 19,95 € 15,95
Sale!
Sale!

Knuffelbeer sense Baby's Only

€ 19,95 € 15,95

De eerste knuffel van je kindje zal de grote favoriet zijn de eerste jaren. Mee naar bed en mee onderweg, hoe klein of groot je kindje ook is, z'n beste maatje gaat overal mee naartoe. Deze Sense knuffelbeer is met recht een knuffelbeer te noemen. Heerlijk zacht en zo lief, je laat 'm het liefst nooit meer los. De knuffelbeer uit de Sense collectie is gemaakt van klassiek rib corduroy wat weer helemaal terug is van weggeweest. 

Hoe leuk is het om een knuffelbeer te krijgen of als kraamcadeautje te geven.

 

Wasvoorschriften: zie label.

De bekende knuffels uit de Baby's Only collectie hangen als mini's aan deze muziekmobiel. De gebreide dierenvriendjes zijn een beer en konijn en in het midden hangt een balletje met een spiegel. Als je de muziekmobiel opdraait speelt hij het liedje It's a small world. Door het gebruik van de prachtige rib corduroy stof past deze muziekmobiel perfect bij de andere bed- en boxaccessoires uit de Sense collectie. 

 

Waarschuwing: Om mogelijk letsel door verstikking te voorkomen, neemt u het speelgoed weg zodra het kind gaat proberen zich op handen en knieën te richten.

De bekende knuffels uit de collectie hangen in mini-uitvoering aan deze muziekmobiel. De gebreide dierenvriendjes bestaan uit een beer, olifantje, walvis en vogel. In het midden hangt een vrolijke ster. Als je de muziekmobiel opdraait speelt hij het liedje 'It's a small world'.  

 

Waarschuwing: Om mogelijk letsel door verstikking te voorkomen, neemt u het speelgoed weg zodra het kind gaat proberen zich op handen en knieën te richten.

Sale!

Muziekmobiel lama Jollein

€ 34,95 € 29,95
Sale!
Sale!

Muziekmobiel lama Jollein

€ 34,95 € 29,95

Een muziekmobiel is leuk om boven de box te hangen. Kleine baby's kunnen er uren naar kijken en luisteren. Baby's vinden de bewegingen, het geluid en de kleurcontrasten heel interessant.

De speeltjes zijn aan de buitenkant van katoen en gevuld met polyester fibre fill. Het muziekje wat de muziekmobiel afspeelt is 'Lullaby' van Brahmz speelt ongeveer 60 seconden af.

Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. Deze leuke muziekhanger met een lama heeft een houten ringetje aan het trekkoordje en touwtjes om de hanger aan op te hangen. De muziekhanger staat leuk in elke babykamer. Het muziekje wat de muziekmobiel afspeelt is 'Lullaby' en speelt ongeveer 60 seconden af.

 

Dit product mag met de hand worden gewassen. 

Buitenkant: 100% polyester teddy. Binnenkant: 100% polyester fibre fill.

Kleintjes vinden het fijn om hun skills te oefenen. Als ze beginnen met grijpen is een rammelaar erg leuk en uitdagend. Oefen om de rammelaar vast te houden en voor de gevorderde trainer maakt het belletje in de rammelaar een zacht geluidje. Dit stimuleert de bewegingen. Naast dat hij leuk is om mee te spelen in dit maan vriendje ook nog een superzacht!

Deze zachte rammelaar is handig oefenmateriaal voor grijpen en vasthouden. Het is niet erg als je kindje het na het grijpen ook weer laat vallen. De zachte rammelaar zal jouw baby niet bezeren.

In de rammelaar zit een belletje dat zacht rinkelt als je baby het maantje beweegt. Voor je kindje heel interessant om eindeloos te herhalen. En door de superzachte uitvoering is er na het spelen ook nog mogelijkheid om gewoon lekker met de maan te knuffelen.

Help jouw kleintje fijn in slaap vallen met deze lieve muziekhanger. De maan is gemaakt van heerlijk zachte teddy en heeft een houten ringetje aan het trekkoordje. De muziekhanger speelt een slaapliedje af en zo vertrekt jouw baby gemakkelijk naar dromenland. Hang de muziekhanger op het babykamertje of bij de box. Vind jij groen of roze mooier? Dit is ook een perfect kraamcadeau! Het muziekje wat de muziekmobiel afspeelt is 'You are my sunshine' en speelt ongeveer 60 seconden af.

 

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

 

De muziekhanger is gemaakt van teddypolyester en de vulling is gemaakt van 100% polyester fibre fill. Je kunt dit maanmuziekdoosje niet wassen.

Help jouw kleintje om fijn in slaap te vallen met deze lieve muziekhanger. De pinguïn is gemaakt van heerlijk zachte pluche en heeft een houten ringetje aan het trekkoordje. De muziekhanger speelt een slaapliedje af en zo vertrekt jouw baby gemakkelijk naar dromenland. Hang de muziekhanger op het babykamertje of bij de box. Vind jij grijs of caramel mooier? Dit is ook een perfect kraamcadeau! Het muziekje wat de muziekmobiel afspeelt is 'You are my sunshine' en speelt ongeveer 60 seconden af.

 

Trek maar aan het touwtje en de pinguïn laat een een slaapliedje horen. Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. De pinguïn heeft een trekkoord met houten ringetje en aan de bovenkant zit een touwtje om de muziekhanger zo op te hangen dat je baby de pinguïn wel kan zien en horen maar het niet kan grijpen. Het liedje 'you are my sunshine' duurt per keer ongeveer 60 seconden; vast lang genoeg om jouw baby in slaap te krijgen? Als je het elke dag herhaalt, wordt het een slaapritueel en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

 

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.