De levertijd van deze producten bedraagt ongeveer 14 dagen.

 

 

De babybox 2e kamer wit is een standaard model in de Happy Baby collectie. Door de tijdloze uitstraling past deze box voor je baby in elk interieur. De fijne babybox met lade zorgt voor veel opbergruimte waardoor je al het speelgoed snel bij de hand hebt. Met het gebruik van de verstelbare bodem zorg je ervoor dat je kindje op elke leeftijd veilig kan spelen.

 

Met een speciaal boxmatras kan je kindje ook in de babybox slapen. Let bij aanschaf altijd op de maat van je babybox. Wil je de box voor je baby alleen gebruiken om te relaxen en te spelen dan is een lekker boxkleed ook voldoende.

 

Afmeting: H95-B97-D83

De Babybox 2e kamer New Vintage is een vintage box van wit MDF hout en mooie beuken pootjes. De spijlen van deze box voor je baby zijn plat en wat breder, dit zorgt voor een stevig en stoer effect. In de ruime opberglade op ladegeleiders berg je alle spullen snel en gemakkelijk op. De babyboxen uit de Happy Baby collectie zijn verstelbaar in 2 hoogtes wat ervoor zorgt dat je kindje vanaf de geboorte totdat hij of zei zelfstandig kan spelen veilig is in de box. Bovendien is het als ouder erg gemakkelijk dat je in de beginfase niet zover hoeft te bukken om je kindje uit de babybox te halen.

 

Heb ik altijd een boxkleed nodig?

Ja een boxkleed heb je altijd nodig, deze zorgt voor comfort als je kindje in de babybox ligt en speelt. Of je kan ook denken aan een boxmatras. Door een boxmatras in de babybox te plaatsen kan je kindje ook slapen in de box.

 

Afmeting: H95-B97-D83

Een zwarte babybox is op dit moment helemaal de trend. De beuken kleur lade van de babybox Bolero uit de Happy Baby collectie zorgt voor een luxe uitstraling en geeft bovendien veel opbergruimte aan het speelgoed, luiers, of andere spulletjes voor je kindje.
Het hoogwaardige MDF hout is geverft met een verf op waterbasis in een mat zwarte kleur. Hierdoor krijgt de box voor je baby een stoere uitstraling en is deze verf uiterst veilig voor je kindje.
De hoogte van de bodem is in 2 standen verstelbaar, wat er voor zorgt dat je kindje in elke fase veilig en comfortabel kan spelen of lekker kan liggen.

 

Hoe lang kan ik een box gebruiken?

Een babybox kan je vanaf de geboorte direct gebruiken om je kindje veilig te laten relaxen. Een lekker zacht boxkleed maakt het erg comfortabel. Of gebruik een boxmatras, zo kan je kindje zelfs in de box slapen. De babybox groeit met je kindje mee door de verstelbare bodem waardoor je deze babybox met lade kan gebruiken totdat je kindje er niet meer in wilt. Dit kan wel tot een jaar of 4 zijn.

 

Afmeting: 99cm x 97cm x 83cm

Trendy baby boxen welke gemaakt zijn van hoogwaardige hout soorten vind je in de collectie van Happy Baby. De babybox Bolero is gemaakt van hoogwaardig MDF hout en heeft een ruime opberglade op ladegeleiders waar je al het speelgoed in op kan bergen.
De babybox Bolero is mat zwart, en geverft met een verf op waterbasis. Dit komt niet alleen het meubel ten goede maar het belangrijkste is dat dit vooral veilig is voor je kindje.
De bodem is in 2 hoogtes verstelbaar zodat je kindje in elke leeftijdscategorie altijd veilig kan spelen en relaxen.

 

Wanneer gebruik ik een baby box?

Je kan de babybox al gebruiken zodra je kindje geboren is. Het is een veilige plek waar je kindje heerlijk kan relaxen of zelfs slapen met een speciaal boxmatras. Zo heb je je kindje altijd dichtbij. Als je kindje groter wordt kan het in de babybox lekker spelen op een veilige manier.

 

Afmeting: 99cm x 97cm x 83cm

 

De babybox zonder bijtelling is een box voor je baby welke gemakkerlijk te verplaatsen is door de stevige zwenkwielen met rem. De handige lade onder de box zorgt ervoor dat je al je spulletjes of speelgoed voor je kindje kwijt kan. Door de verstelbare bodem groeit de box met de leeftijd van je kindje mee. En is het voor jezelf erg gemakkelijk je kindje uit de box te tillen.

 

Kijk ook eens naar een fijn en zacht boxkleed wat in de box past. Of misschien wil je wel een boxmatras zodat je kindje ook in de box kan slapen.

 

Afmeting: H96-B97-D83

Een babybox met lade en ook nog eens makkelijk te verplaatsen door de handige zwenkwielen. De grijze kleur van deze babybox heeft een zachte uitstraling waardoor deze gemakkelijk te combineren is in ieders interieur. Door de lade in de babybox heeft deze veel opbergruimte. Bovendien is de lade op ladegeleiders, wat veel gemak geeft. De boxbodem is te verstellen in 2 standen. Zo gebruik je de boxbodem op de hoogste stand als je kindje net geboren is, gaat je kindje zich omdraaien en optrekken dan kan de boxbodem een stand omlaag. Zodat je kindje natuurlijk veilig kan gaan staan en zich verder kan ontwikkelen.

 

Zijn alle boxen veilig?

Jazeker, alle boxen uit de Happy Baby collectie voldoen aan de laatste veiligheidsnormen. Een box moet ten aller tijden aan de strengste veiligheidsnormen voldoen anders mogen wij deze niet verkopen.

 

Afmeting: H96-B97-D83

 

 

Een commode ontworpen volgens de laatste trend is dit model Bolero. Een Mdf commode met een beuken poot. Voorzien van 2 grote lade’s met soft close systeem en een opbergvak.

 

Afmeting: 99cm x 104cm x 59cm

Een fijne commode met 3 grote lade’s is de commode New Vintage beuken. De mooie handgrepen en pootjes van beukenhout geven de commode een vintage utistraling maar dan wel in de tijd van nu.
Alle lade’s zijn voorzien van lade op geleiders en soft-close. Erg fijn en comfortabel om zo alle babykleding in op te bergen.

Bij de commode New Vintage beuken is ook een ledikant en een 2 deurskast leverbaar zodat je een complete babykamer hebt in dezelfde stijl. Maar natuurlijk is de commode ook erg leuk om los bij een eigen wiegje of ledikant te plaatsen.

Wist je dat deze commode en ook de 2 deurs kast leverbaar is met witte handgrepen?

 

Afmeting: H90-B100-D53

Een fijne commode met 3 grote lade’s is de commode New Vintage wit. De mooie witte handgrepen en pootjes van beukenhout geven de commode een vintage utistraling maar dan wel in de tijd van nu.
Alle lade’s zijn voorzien van lade op geleiders en soft-close. Erg fijn en comfortabel om zo alle babykleding in op te bergen.

Bij de commode New Vintage wit is ook een ledikant en een 2 deurskast leverbaar zodat je een complete babykamer hebt in dezelfde stijl. Maar natuurlijk is de commode ook erg leuk om los bij een eigen wiegje of ledikant te plaatsen.

Wist je dat deze commode en ook de 2 deurs kast leverbaar is met beuken handgrepen?

 

Afmeting: H90-B100-D53

Een ledikant ontworpen volgens de laatste trend is dit babyledikant Bolero. Een Mdf babybedje met een beuken poot. Natuurlijk verstelbaar in 3 hoogtes zodat er voor elke leeftijd een veilige slaapomgeving gecreeerd kan worden.

 

Afmeting: 80cm x 655cm x 125cm

Een ledikant ontworpen volgens de laatste trend is dit babyledikant Bolero in de kleur zwart. Een Mdf babybedje met een beuken poot. Natuurlijk verstelbaar in 3 hoogtes zodat er voor elke leeftijd een veilige slaapomgeving gecreeerd kan worden.

 

Afmeting: 80cm x 655cm x 125cm

New Vintage is een meubel gemaak van hoogwaardig Mdf met pootjes van beukenhout. Een Vintage meubel maar dan in de tijd van nu. Het ledikant is verstelbaar in 3 hoogte’s zodat je kindje op elke leeftijd veilig kan slapen.

 

Afmeting: H95-B66-D125

De Happy Baby Wieg Marken heeft een uniek design. De wieg is gemaakt van gelakt grenen hout wat betekend dat je de wieg eenvoudig schoon kunt maken. Goed om te weten: de Happy Baby Wieg Marken voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en wordt geleverd exclusief matras.

Gebruik een wieg niet meer zodra uw kind zichzelf op kan trekken, op de knieen gaat zitten of zelfstandig kan zitten.
Lees voor gebruik altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing voordat u de wieg in gebruik neemt.

 

Afmeting: H90-B84-D55

De Happy Baby Schommelwieg Noordzee is een klassieke schommelwieg in een modern design. Je kindje zal heerlijk slapen in dit wiegje! Het schommelen geeft je kindje een veilig en comfortabel gevoel. Het is ook mogelijk om de wieg (tijdelijk) vast tezetten zodat deze niet schommelt. De Holland Schommelwieg Noordzee is van uitstekende kwaliteit en is gemaakt van grenenhout. Bovendien voldoet de wieg aan de Europese veiligheidsnorm.

Gebruik een wieg niet meer zodra uw kind zichzelf op kan trekken, op de knieen gaat zitten of zelfstandig kan zitten.
Lees voor gebruik altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing voordat u de wieg in gebruik neemt.

 

Afmeting: H83-B65-D98

 

De Happy Baby wieg Welcome is strak en modern vormgegeven wieg met spijlen en gemaakt van hoogwaardig mdf. Dat betekent dat je jarenlang plezier hebt van deze wieg! De wieg is te combineren met vrijwel ieder interieur en wordt geleverd exclusief matras. Kijk ook eens naar deze wieg in de kleur zwart. Ook echt een eyecatcher!

Gebruik een wieg niet meer zodra uw kind zichzelf op kan trekken, op de knieen gaat zitten of zelfstandig kan zitten.
Lees voor gebruik altijd zorgvuldig de gebruiksaanwijzing voordat u de wieg in gebruik neemt.

 

Afmeting 84cm x 45cm x 85cm